Аз съм Лилия Георгиева и съм интериорен дизайнер. Имам близо 15г опит. Проектирала съм множество различни обекти – жилищни интериори, хотели, офиси и др. 

В работата си се анагжирам с целия кръг от дейности  – от самото начало на проекта до финализирането му и издаването на завършеният обект на клиента. Създавам концепцията и визията за обекта, след което правя техническия проект, организирам и управлявам реализацията на проекта. Притежавам висока компютърна грамотност и умея да работя със специфични софтуери, което ми помага да представям проектите си на високо ниво и да бъда гъвкава при работата си с други специалности и подизпълнители.

Започнах работа още като студентка в една фирма за мебели. Там получих изключително ценен опит и развих техническите си умения. В последствие работих за няколко фирми, в които проектирах мебели и интериори. Последната ми работа беше във фирма, в която се правех проекти за Германия. 

Образованието си съм завършила в Лесотехническия университет, София. Учила съм Инженерен дизайн /Интериорен дизайн и мебели/ с направление „Дизайн на обитаемата среда“. Имам бакалавърска и магистърска степен. Паралелно с това съм завършила и Софийския универскитет, специалност „математика“.

За контакт