about me

Коя съм аз?

Да видим!

Аз съм Лилия Георгиева. Завършила съм Инженерен дизайн /бакалавър и магистър/ с направление „Дизайн на обитаемата среда“ в ЛТУ, София през 2012г. Започнах да работя още докато бях студентка през 2008г. Работих за 2 български мебелни фирми. В последствие започнах самостоятелно  да проектирам цялостни интериорни решения, а сега правя интериори за голяма международна фирма.

Какво правя?

все хубави неща!

Основната ми дейност е проектирането на цялостни интериорни решения, изграждането на мебелни композиции и създаването на отделни мебели, но оставам отворена за всякакви други креативни и интересни предложения, дори и в други области.

 Как го правя?

с детска непринуденост, ентусиазъм и любопитство!

Това е взаимен процес, при които опознаването на навиците, потребностите, мечтите, идеалите и ценностите на възложителя са водещи при изграждането на всеки добър проект.  За това, едно от най-важните неща е изграждането на взаимно доверие. Когато то се съчетае с висока прецизност, крайната удовлетвореност на всички е по-голяма и по-значима.

Всеки проект се развива в няколко основни етапи – изграждане на основна концепция, детайлно разработване на идеен и работен проект, осъществяване на авторски надзор и управление на цялостния проект до последния детайл, ден и минута докато проекта се превърне в реалност.

Ако желаете да направя проект за Вашият интериор, мебели или имате някакво друго интересно предложение, за което искате да работите заедно, то ще се радвам да се свържете с мен. Моля, използвайте посочените contacts на страницата – тел: +359 89 873 2498 и 

e-mail: studio @ liliyageorgieva.com

Повече за моята работа и подробности за процеса може да прочетете тук както и да видите във видеото по-долу.