Стаи със скосени тавани

0 Flares 0 Flares ×

година: 2017г

Представям ви спалня и детска стая, които са част от апартамент, в който таванът е скосен. Такива помещения винаги са предизвикателство за всеки дизайнер. От една страна трябва да се усвой пространството максимално, но от друга страна в голяма част от него липсва необходимата височина за да се използва адекватно. Тук ще ви покажа как аз реших този проблем и как вие можете да направите това.

В спалнята най-ниската част, до която достигаше тавана, беше едва 20см. Там и пълзите пак ще ви е неудобно. За това тази част от стаята я обособихме с чекмеджета, като всяко има различна дълбочина, която е съобразена със скосяванията на тавана. Най-горните чекмеджета са с дълбочина едва 20см, а най-долните достигат до 60см.

спалня със скосявания

спалня със скосен таван

 

Другата стая в апартамента в апартамента със скосявания беше детската стая. Тя е на един малчуган, по точно тя е на бъдещата звезда на ЦСКА и Барса. И като такъв всичко в нея е подчинено на любимият отбор. Предизвикателството в нея не е беше само скосения таван, а и лошите пропорции. Стаята е изключително дълга и тясна. Тук концепцията е подобна –  най-ниските части ги запълнихме с мебели, а високите части в стаята оставихме свободни за да може детето да се движи спокойно.

детска стая, червена

детска стая със скосявания в червено

детска стая

детска стая

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×

Comments are closed.