Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Спирка на градския транспорт

0 Flares 0 Flares ×

година: 2011

Всяка спирка на градския транспорт трябва да бъде достъпна за всички граждани – майки с деца, хора с увреждания, възрастни хора и всякакви хора. Този проект е разработен за бъде достъпна спирката и лесна за използване от всички. Има места за сядане, места за хора, които използват инвалидни колички и пр. Таблото е адаптирано за използване от глухонеми, слепи и такива с ограничена подвижност. Има зони, които със своята разнообразна структура и цвят, помагат на всички за по-бързото ориентиране в заобикалящата ги среда.

 

bus stop bus stop (3) bus stop (4) bus stop (2) bus stop (1)

Пейките и навесът следват една и съща линия. Навесът е изработен от матирано, закалено стъкло с метална конструкция. Пейките са предвидени за изработена от стъклопласт. Подходът към транспортният възел е обособен с каучукова релефна настилка. Тя не позволява подхлъзване, а също така и помага за по-бързата ориентация, поради различната си фрактура.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.