Защита на личните данни

Декларация за защита на личните данни

Защитата на личните Ви данни е важна за мен. За това обработвам Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД). В тази декларация Ви информирам за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на моя уебсайт.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете с мен?

Когато ми пишете чрез формуляра на моя уебсайт или когато ми пращате имейл аз съхраняваме данните Ви за период от 25 месеца, така че да мога да отговоря на Вашите въпроси, както и да отговоря на Ваши последващи въпроси. Няма да споделям тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Бисквитки

Моят уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни.

Използвам ги, за да поддържам сайта си лесен за употреба. Някои „бисквитки“ остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те ми позволяват да разпознавам Вашия браузър при следващото ви посещение в моят сайт.

Използвам „бисквитките“ на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) GDPR.

Ако не сте съгласни с това, можете да откажете съхраняването, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато някой сайт иска да запамети на устройството Ви „бисквитки“, а Вие съответно да ги приемате или не.

Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките“ във Вашия браузър може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас.

Анализ на интернет трафика

Моят сайт анализира потребителския интернет трафик чрез инструментите на Google.

За тази цел използвам „бисквитки“, които ми позволява да се анализираме как потребителите използват сайта. Така получената информация се предава на сървъра на доставчика на техническото решение и се съхранява там.

Можете да предотвратите това, като настроите браузъра си така, че да не позволява съхраняването на „бисквитки“.

Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (a) и / или (е) GDPR.

Легитимният ми интерес по смисъла на GDPR се състои в подобряване функционалността на сайта. Ценя личната неприкосновеност на потребителите си, поради което данните, които използвам за анализ на уеб трафика, биват анонимизирани от страна на доставчика на техническото решение. С последния имаме договор за обработка на лични данни.

Данните съхраняваме за период от 25 месеца.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработвам, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че моето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни.

Свържете се с мен по един по следния начини:

Собственик на сайта: Лилия Георгиева

Web: https://liliyageorgieva.com/

Имейл: studio @ liliyageorgieva.com

тел: +359 89 873 24 98

bg_BGБългарски