Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Кухня за хора с увреждания или кухня за ВСЕКИ

0 Flares 0 Flares ×

година: 2011

Тази кухня за хора с увреждания е подходяща не само за такива, които имат намалена подвижност, но и за всички останали. Тя е добро решение и за възрастни хора, които изпиват неудобство при ежедневната работа в кухнята.

кухня
дизайн на кухня
кухня
дизайн на кухня
кухня
дизайн на кухня

Шкафовете под кухненският плот са обособени като самостоятелни контейнери. Така човек, които използва инвалидна количка би могъл да вкара краката си под плота и да го използва пълноценно. Освен това всички шкафове са на подходящи височини, за да могат да се обслужват самостоятелно от хора с увреждания. Всички шкафове и чекмеджета се отварят чрез система за натискане.

Масата за хранене е проектирана от конзолен тип, така че нищо да не пречи на краката на хората. Така всички около масата са равностойни участници, без значение дали имат или нямат увреждания.

Цветовото решение е в разрез с общоприети норми за жилищно оформление, но и самата кухня е в разрез с общоприети норми за жилищно оформление. Така е засилена индивидуалността на проекта.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.