Кога хигиена на лицето е въпрос на дизайн?

0 Flares 0 Flares ×

Ей тоз’ продукт съм го създала специално за дамите. Да, скъпи дами, както знаете красотата започва с добра хигиена. Или е въпрос на грим? Какъвто и да е отговора, почистването на лицето е възлова част от ежедневието ни. В ежедневната ми битката с това как да се съхраняват правилно памучните тампони за почистване на грим, създадох продукт за  улеснение на всички дами. Ако и вие се чудите как да съхранявате и изсушавате тези тампони без да се замърсяват, значи това е за вас. Това е продукт, който улеснява правилното съхранение на тампоните за грим. С помощта на него те се изсушават без да задържат влага и да създават среда за развитие на микроорганизми. Тази поставка се прави от антибактериален материал, Kerrock, който не позволява задържането на никакви бактерии. След измиване на лицето, тампоните се измиват и поставят в стойката. Тя позволява добра циркулация на въздуха от всички страни, което улеснява безупречното им изсушаване. Минималният допир е до материала Kerrock, които сертифициран за най-високо ниво на антибактериалност. Той се препоръчва за употреба в болнични заведения, професионални кухни и други места, които изискват безупречна хигиена.

Продуктът, които все още търси своето име, е създаден в две разновидности – малка и голяма. Малката е за съхранение на един тампон, а голямата е за съхранение на три такива.

поставка за тампони за почистване на грим

А ето как изглеждат и без тампоните:

поставка за тампони за почистване на грим поставка за тампони за почистване на грим

 Продуктът е в процес на производство и съвсем скоро ще бъде на пазара. Ако искате да сте сред първите, които ще го притежават, моля свържете се с мен.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 Email -- LinkedIn 0 0 Flares ×

Comments are closed.