Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Из тайните кътчета

0 Flares 0 Flares ×

година: 2012

Този проект е създаден за „ДСП Бимекс“ООД. Снимки от реализацията може да видите тук.

На всеки един от нас понякога ни се иска да се сгушим в някое тайно кътче, което да си е само наше и да ни предразполага към бягство от реалността. Ето едно такова място, някъде скрито в девствените места на България, което предлага на своите обитатели действителност различна от лъскавите, студени и претенциозни мебели. Една традиционна българска къща.

Дневната разполага с голяма маса и дълги миндери покрай стените. Подходяща е за приемане на много гости и правенето на много веселби. Всички мебели са изработени от масивна дървесина.

dnevna (1) dnevna (3) dnevna (2) dnevna dnevna (4) dnevna (5)

 Кухнята е голяма и просторна. Разполага с дълъг работен плот и достатъчно пространство да се развихрят няколко готвач-ентусиасти. Тук не само кухненските шкафове са изработени от масив, а и кухненският плот.

kuhnq (1) kuhnq kuhnq (2)

  А спалнята … спалнята е … ами вижте я сами!

spalnq_new spalnq_new (1) spalnq_new (2)

Такава чудесна къща не може да остане без своите специални стаи за гости. Все пак няма по-хубаво нещо от това да приютиш голямата фамилия, приятелите и познатите си или просто да организираш истински тинейджърски рожден ден. Ех, дружина, стягай се!

stai (1) stai stai (2) stai (4) stai (3) staq_Misho (1) staq_Misho staq_Misho (2) staq_Misho (3)

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.