Луксозен апартамент за отдаване под наем

0 Flares 0 Flares ×

Това е един от любимите ми проекти в последно време.

Целта беше да се създаде проект за луксозен апартамент за дългосрочно отдаване под наем в един от големите зимни европейски курорти.

Водещото в проекта са луксозните ламперии, скъпите и качествени материали, както и характерните врати, но в същото време проекта следва стилна и лека визия.

Апартаментът разполага с 2 спални, баня и една голяма дневна, която е обединена с кухня и трапезария.

Голямата спалня е решена с текстилна ламперия по стените с фуга в златен цвят. Леглото е с тапицирана табла със златен кант. Нощните шкафчета също са тапицирани, като облата им форма придава допълнително усещане за мекота. Цветовете са меки, нежни и ненатрапчиви.

Допълнителен акцент е специалният телевизор, който е вграден в дизайнерска рамка в златен цвят. Когато телевизорът не работи, той се превръща в огледало, което е в опушен цвят. Така се създава допълнителна атмосфера.

Спалнята разполага с дрешник. Той е облян в мека светлина. Всички шкафове са със стъклени врати в рамка. Стъклото е прозрачно, но опушено.

Втората спалня е по-малка. Тя отново е с тапицирани ламперии по стените с фуга в златен цвят. Тя е раздвижена като на местата на нощните шкафчета ламперията е прекъсната и там е направена такава с естествен камък.

Гардеробът е превърнат в част от интериора. Вратите му са с принт, които променя цялостното възприятие. В него са вградени телевизор и био камина.

Дневната е голяма и просторна. Тапицираните стени, златният цвят и опушените стъкла и огледала присъстват и тук. В допълнение, ламперията е разчупена с елементи от дърво. Стилът на мебелите е както модерен и съвременнен, така са използвани класическите линии.

Кухнята е малка и компактна. Въпреки малкия си размер, в нея са вмъкнати всички необходими неща. Кухненският плот се повдига нагоре и се сваля надолу за по-голямо удобство на обитателите.

Банята е решена в големи мраморни плочи. Тук отново акцент е златният цвят, който е използван деликатно.

Банята разполага с голяма душ кабина и вана, която е с вратичка, за по-голямо удобство при използването й от по-трудно подвижни хора.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 Email -- LinkedIn 0 0 Flares ×

Comments are closed.