Дом или поляна – апартамент със зеленина

0 Flares 0 Flares ×

година: 2014

клиент: частен

Това е част от проект за едно малко жилище.  Най-напред бяха проектирани коридора и кухнята. Заедно със собственика преценихме, че това е най-важната част от неговия дом, за да може да се нанесе в него почти веднага. Останалите помещения ще чакат своя ред на по-късен етап. И така. Представям ви един свеж апартамент със зеленина.

В изграждането на концепцията отражение има любовта на собственика към природата. Избрахме тревата за основен елемент в проекта. За реализацията на проекта ще използваме изкуствена такава. Коридорът е много тесен и в него няма почти никакво място за нищо. Има единствено един малък гардероб, в които да се съхраняват дрехите. Той е бели врати, които се сливат със стените, които не са водещи в проекта. За акцент е избрана стената срещу входната врата. Тя е изцяло облечена с изкуствена трева. На нея има две врати, които са направени като издадени пана с дървесна текстура. Между тях има още едно такова пано, което скрива закачалката. По цялото продължение на тази стена има осветление, което е скрито в тавана.

дизайнерски коридор

тесен коридор

В кухнята е продължена природната линия. Вместо традиционния кухненски гръб е използвана изкуствена трева. За безпроблемната поддръжка, пред нея е поставено закалено стъкло. Кухненските шкафове са решени в бяла изчистена линия, която е непретенциозна и без особености, но придава елегантност, нежност и чистота. Всички електроуреди са вградени, а шкафовете са плътно до тавана за да може да се обособи максимално пространството.

За направата на останалата част на апартамента сме замисли още по-интересни неща, но те ще изчакат своето време, за да ви ги покажем.

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 Email -- LinkedIn 0 0 Flares ×

Comments are closed.