Дневна с много спомени

0 Flares 0 Flares ×

година: 2017

Този проект е създаден за „Филмар 74“.

Представям ви една дневна или по-точно една секция. Тя е част от дневна, но моята работа беше да проектирам само зоната около телевизора. Изискването на клиентите беше около телевизора да бъдат наредени точно определени предмети. Признавам, че те са доста интересни и създавам голяма част от атмосферата, тъй като всеки един от тях носи някакъв красив спомен. Освен тези предмети, собствениците искаха да има вградена електрическа камина. А, ето и какво сътворих аз:

Използвах интересен декор от бетон, който имитира стена. В него врязах телевизора, камината и няколко кухини за спомените. За контрас нишите ги стоплих като промених материала и декора. За тях използвахме mdf, който е покрит с естествен дъбов фурнир. За допълнителна атмосфера вградихме и декоративно осветление.

Освен секцията около телевизора, създадохме и едно много интересно шкафче – витрина. Витрина за шампиони, а именно място за една малка част от успехите на мъжката половина от двойката. Много медали, купи и колани, които получиха своето почетно място.

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 Email -- LinkedIn 0 0 Flares ×

Comments are closed.