Баня „Земя“

0 Flares 0 Flares ×

Баня „Земя“ е мъжка баня с тенденции да стане семейна такава. Клиентът е ерген, които живее заедно с неговите братя. Всичките ергени, към началото на проекта и не всички към неговия край. Проектът за банята е една малка част от един по-голям проект, но подходът за реализацията е типично ергенски и като такъв нещата се случват малко по малко. Така, че днес ще ви покажа само банята, а скоро ,стъпка по-стъпка, ще ви покажа и останалите части на апартамента.

Избрани са цветове, които лесно да се поддържат и да не са много претенциозни. Зоната с душа е отделена визуално чрез цветовете, със стъклена преграда и чрез подът, който е направен на две нива. Непосредствено срещу душа и има голямо огледало, на което човек може да се вижда в цял ръст – за по-здравословен начин на живот.

Цялостното внушение в банята е за светлина, мекота и уют. За повишаване на усещането за комфорт са избрани плочки с дървесен декор в различни тонове.

Акцент е стената срещу вратата, която е разработена в няколко дървесни декора, който лесно се преплитат с останалите дървесни тонове в банята.

Мебелите в банята са в бяло за да създадат допълнително усещане за чистотата и невинност.

А ето и самата баня! Насладете ѝ се!

баня

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 Email -- LinkedIn 0 0 Flares ×

Comments are closed.