Апартамент „Младост“

0 Flares 0 Flares ×

година: 2017г;

клиент: частен;

Винаги е приятно, когато някой стар и добър приятел те потърси за да му проектираш и да му направиш дизайна на апартамента.

Основното изискване беше всичко да бъде бяло. Единствено в баните може да има цвят. Едната в синьо, а другата в зелено.

Ето какво се получи:

Входното антре направено изцяло в бяло. Характерният елемент се черните рамки. А защо точно те – си има своята история, но тя ще си остане между мен и клиента.

Другият характерен елемент в антрето са дъските за писане, за гениалните идеи, които спохождат собственика в очакван и неочакван момент. Те са бели и гланцови в синхрон с всичко останало.

Така жадуваната синя баня. С вана за разкош. Вижте по-долу реализацията!

Спалнята в бяло, но и с малко дървесни елементи. Макар и само за пода и част от едната стена.

Темата с черните рамки е продължена и тук. В спалнята има голям скрин с много чекмеджета за по-удобното съхранение на малките нещица. Както и етажерка за книги.

Банята към спалнята е решена в зелено и бяло. Зоната с душът е отделена визуално. А над тоалетната има скрит шкаф, които е прикрит с ефектна картина, отново в черна рамка. Виж по-долу снимките от реализацията!

А ето и снимките от реализацията:

Входното преддверие в бяло и с черни рамки.

Ето я бялата дъска за писане. Все още никой не е писал върху нея, но това предстой. А до нея е шкафът за обувки. Поради липсата на пространство, той е вграден в касата на вратата, която е затворена и няма да се използва.

Непосредствено до входната врата има табло за ключове и други дребни неща.

След това е сърцето е домът и мястото, където семейството прекарва най-много време заедно:

дневна в бяло и сиво

Това е синята баня. Над ваната има три ниши, които могат да се използват както за декоративни елементи и създаване на уют, така и съвсем функционално, тъй като са в непосредствена близост до душа.

В тази баня има доста вградени шкафове, в които ще се съхраняват разни неща от санитарен характер.

Тук има и няколко отворени рафтчета.

Представям ви и реализацията на спалнята. За съжаление тя все още не е завършена, но скоро се надявам да я видим в пълния ѝ блясък.

спалня с акцент от ламинат

спалня с много чекмеджета

Това е другата баня. Зелената баня. Тя е в контакт със спалнята. За нея е избран топъл зелен цвят и е комбиниран с бяло.

Над вграденото казанче има вграден, скрит шкаф. Той е елегантно прикрит благодарение на вратичката му, която имитира картина.

До душа има три ниши, които не се забелязват при влизане в банята и позволяват там да се държат нещата за къпане без да е необходимо да се подреждат след всяка употреба.

Шкафът над мивката отново е леко скрит благодарение на черните рамки, които са характерни за дизайна на този апартамент.

Интериорната врата на банята е в зелено, като е отделена с белите си первази от плочките.

Кухнята е по модел на ИКЕА, идеално се връзва с основната линия на апартамента.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 Email -- LinkedIn 0 0 Flares ×

Comments are closed.