Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Дизайн на офис на WOODWARD

0 Flares 0 Flares ×

година: 2014

клиент: Woodward

 

Нека ви представим най-новия ни проект!

Неотдавна ни потърсиха за помощ за да реконструираме този офис:

Както ясно се вижда от снимките, някои неща в помещенията не са променяни от доста преди 1989г. Това беше миналото, а сега ще ви разкажем за бъдещето.

Трябваше помещенията да добият съвременно и модерно излъчване, което да отговаря на всички изисквания в днешни дни. Офисът е с площ 630sq.m. Състои се от 2 инженерингови отдела, лаборатория, която разделихме на две, заседателна зала и 2 преддверия. Едното, от които с кухня.

Ето как се справихме. Заложихме на силно застъпената корпоративна визия, спокойна и уравновесена атмосфера, много тъкани и … какво друго вижте сами.

Това е първото предверие – в 2 варианта.

То има само представителна функция. През него преминава потокът от хора на влизане и излизане, но без да се задържат. Във всички помещения запазихме височината. Е, доколкото това беше възможно разбира се 😉

Следващото помещение, което ще ви покажем е заседателната зала. В нея масата е със специална форма, за да може и най-отдалечените от екрана да виждат какво се проектира спокойно.

 

Тя кореспондира пряко с единия инженеринговия отдел. В него работните места са разделени на по 4, като са обособени в отделни „клетки“. Ниските преградни стени са тексилни, за да може да се решат звуковите проблеми на open space пространствата.

Лабораторията се раздели на две заради спецификата на работата им.

Другият инженерингов отдел:

Това е второто преддверие.  В него има малка кухня. Когато идват гости, тя се скрива чрез сгъваема врата, но отляво има отвор и така може да се използва дори когато е закрита за очите на гостите. Пред вратата се отваря голямо свободно пространство, което ще се използва за тийм-билдинги, определен тип събрания и разбира се за купони и фирмени партита.

Поради ограничения бюджет са използвани предимно налични мебели, но въпреки това офисът придоби коренно различно излъчване.

Проекта е в процес на изпълнение и скоро очакваме реализацията.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.