Оазис сред пустиня 1

10 Flares 10 Flares ×

година: 2010

Този проект е създаден за „ДСП Бимекс“ ООД.

Там някъде, близо до Сахара, една чудесна къща, чакаше своя интериорен проект. Най-спешно беше да се направи проекта за парапетите и навесите на терасите.

  P47-2010-parapet P47-2010-naves2 P47-2010-naves1

Изборът на дизайн е продължение на линията, която архитекта на къщата бе задал във формите й. Кубичността и линейността изградиха всички детайли и дадоха крайната визия.

Парапетите и навесите са направени от еднакви елементи, които се подреждат във подходящ ред. Конструкцията е засилена чрез използване на метални елементи. Избран е сенчест вариант, поради географската  ширина на обекта. Има възможност за допълнително засенчване или осветяване.

В последствие бе направен цялостен интериорен проект на къщата, но преди него имаше скромно начало с проект на родителската спалня и банята.

10 Flares Facebook 3 Twitter 0 Google+ 7 Pin It Share 0 Email -- 10 Flares ×

Trackbacks & Pings

  • Интериор на къща от приказките ...- Лилия Георгиева | Liliya Georgieva :

    […] Къщата е  с над 1400m2  РЗП. Разделена е на 2 корпуса. Основният е предвиден за ежедневно обитаване от членовете на семейството. Другият корпус е предвиден за гости и развлечения. Проектът за основния корпус включва разработването на дневна с кухня, входно предверие, трапезария, женска гостна стая, мъжка гостна стая, кухня за прислугата, баня и тоалетна.  Спалнята със санитарен възел беше разработена предварително. Тях може да разгледате  в „Оазис сред пустиня 2″. Детайли от екстериора може да видите в  „Оазис сред пустиня 1″. […]

  • Оазис сред пустиня 2 - Лилия Георгиева | Liliya Georgieva :

    […] Как започна този проект, може да видите в „Оазис сред пустиня 1“. […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.