Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Оазис сред пустиня 2

0 Flares 0 Flares ×

година: 2010

Този проект е създаден за „ДСП Бимекс“ ООД.

След като къщата беше завършена отвън, беше време да се продължи и на вътре. За начална точка избрахме най-интимното място за стопаните на всеки дом, а именно спалнята. В нашият случай тя е комбинирана и с прекрасна и удобна баня, в непосредствена близост.

дизайн на спланя
дизайн на спалня
дизайн на спалня
интериорен дизайн на спалня
дизайн на спалня
дизайн на спалня
спалня
дизайн на спалня
гардеробно помещение
гардеробно
спалня
спалня, поглед отгоре
дизайн на баня
дизайн на баня
дизайн на баня
дизайн на баня
дизайн на баня
дизайн на баня
баня
баня
баня
баня

Изборът на цветовото решение е подтикнат от символиката на водата и земята. Все неща, които са блян, когато си в пустинята.

/За пълна коректност на изложеното, трябва да уточня, че къщата не се намира в самата пустиня …/

Мебелите в спалнята са разделени на няколко зони. Едната е отделена за дрешник. Тя се намира зад леглото и една от стените й е изцяло покрита с огледала. Другата зона представлява самото легло. То е повдигнато на платформа от масивна дървесина, за приказни изживявания. Третият кът е с два стола „Глобус“, които висят от тавана. Разбира се, в спалнята има тоалетка и място за книги.

Банята е разделена на две части. Едната е отделена за по-бързо приготвяне на тоалета. В нея е тоалетната, бидето и мивката. В другата зона е поставен душа, ваната и втората мивка. Като цяло банята е продължение на линията на спалнята. За допълнителен уют в нея са поставени цветя.

Поради политическата ситуация в страната, се наложи този проект да бъде временно спрян. Работата по него продължи година и половина по-късно. Краят на проекта може да разгледате в „Къща като от приказките на Шехерезада“.

Как започна този проект, може да видите в „Оазис сред пустиня 1“.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×

Trackbacks & Pings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.