Усмихни се!

0 Flares 0 Flares ×
„Усмихни се!“ е проект, в който в едно малко пространство с особена архитектура са обединени кухнята, трапезарията и дневната.
Разработен е в светли тонове, които придават характерна колоритност.
Пространството е разделено на две основни зони. Едната е кухнята, а другата е трапезарията и дневната.
Пода в частта с дневната е решен в много светъл ламинат, който е продължен по едната стена. Другата стена е тухли, които са боядисани в жълто. Избран е топъл и свеж цвят. За повече уют, тази стена е декорирана с надпис „Усмихни се!“.
Тъй като тази зона изпълнява ролята на дневна и трапезария едновременно и няма достатъчно пространство за да се разделят двете функции, то дивана е вдигнат на по-високо за да може да бъде удобен и за хранене.

Зоната зад телевизора е подчертана с изкуствена трева. Това придава допълнително усещане за уют. От нея до кухненският тракт, шкафовете са скрити за огледала, които придават обем на малкото помещение. Изградена е характерна ниша в жълто за поставяне на книги и дребни декоративни предмети.
Кухнята е отделена от дневната чрез стъкло с характерен принт, които допълва интериора.
В помещението има характерна ниша, която не може да се разруши да се приобщи пълноценно към помещението поради архитектурните особености. Нея я използвахме за да скрием хладилника. Или по-точно не да го скрием, а да му намерим точното място в този интериор.

Ако ти е харесал този интериор, се усмихни и го сподели с приятели! 🙂

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.